Demi Masa


Hubungi Kami

ZaNora d'Shop (SA0123620-U)

No. 19-20-C3
Pangsapuri Jati
Taman Mas

47100
Puchong Selangor

Tel: 017.123.4567

Mail: zanorakitchen@yahoo.com
Mail: zanoradshop@gmail.com

Apa Kata Mereka?

HAMPER & CENDERAHATI

“Thanks so much for all the hampers Nora.. it was awesome !! great work.. will call you for our next one!! Thanks..(PROTON INNOVATION FEST, FAMILY DAY 2010)”  Sundri Ramesh

“wahh…cantik!!!…bangga dapat tgk anak murid dah boleh kutip hasil!…..tahniah!..;)”  Seri Kandi

“hihi..tq nora…sweet sgt mmg puashati hamper & cenderahati yg diterima…..( RICO SPORTS CLUB, Family day 2011)” Nuruz Eza

“wah terbaik la.next time satu hari pn bole buat ribu raban hamper.hik3″  Anis Nasaruddin

“alahai comey sgt..kalo sy dpt..sure syg nk mbuka plastik nie n nk guna tuala tue..” Ku Juwita

“I liked it…TQ..DEEPAVALI HAMPER”  Sundri Ramesh

“mmg kami berpuas hati dgan cenderahati kurma…tq..”  MrJackz Imz Yusoff

“xsaba ni nora nk distribute pd my customer.. cfm diorng suke bangat. TQ love u muahhhh. Kurma Coklat”   Suzana Sulan

“kan betul kan ros….. Noraidah ni cousin kak nani… dlm pantang pun dia buat juga… pure homemade tau!! Hamper biskut raya”  Izida Hanani

“Its okay… We will be having our office luncheon one of these days…so you can do then for me specially!! … Thanks for helping out for Astro too..And now, you are our registered hamper supplier !!! ha ha.. keep it up..”  Sundri Ramesh    

TEMPAHAN MASAKAN

Nora, you have to do a special one again for me lah… I can eat today as Im on a vege diet… nampak tadi semua makan.. sedap saja!!! Hmm I shall wait for next month…!!  Sundri Ramesh

Mmg sedaapppp… Phewww! Terangkat! :-) tocei, tocei.Pulut Kuning & rendang..he3   Ura Hj Abdullah

tbaik sodap sgt… tido sampai ler lajak ler bgun sahur sib baik sempat hahahahha Pulut Kuning & rendang  Ary Umairah

TQ ZaNora D’Shop! sedap bangat! You made my day :) – Pulut kuning anniversary & rendang  Zamzurena Rahmad

tqvm kak nora..saya dah bulun 1 kat opis..tergugat tgk bubur putih, bubur merah, tu terus bawa ke opis..hehe..arini amik hal;f day sbb nak hantar brg ke school anak..naik tangga turun tangga lah jwbnya saya nanti..hehe  Norhayati Ahmad

tq k.Nora..sgt puas hati..best2!! leh tempah lagi..  Lyza Man

fuh..settled sudah..memang Mantoppppp kak nora..tqvm..hehe Laksa Johor, Dadih & Jeli, Bubur Merah Bubur putih, Nasi Impit, Rendang ayam, Kuah Kacang, Rojak buah…….fuh, selesai.  Norhayati Ahmad

Thanks ZaNora D’Shop :) Sangat sedap both bubur and cake..next time leh order lg eh..  Rashila Asib

tq dik.we all suka,nti jgan lupa utk bday kak gee lak. (CUP CAKE)  Hapsah Kinot

 

AKADEMI MASAKAN ZANORA KITCHEN

kelas yg best sgt…semoga impian mjadi kenyataan….tq sifu.  Rosita Ieta

T.Kasih sifu Nora dan semua anak2 murid nya….saya enjoy sangat2 class ni….. =D  Lina Hj Yaacob

Port Dickson : clas yg sng fhm…..thanks kak nora….  Sharifah ذوهايز 

hehehehe tq mengalu-alukan kedatangan kami,… best best best  Azizah A. Latif

apa kata buka kelas kat jb..mcam kawan i dari kl, dia buka kelas kat hotel seri malaysia.. for the chocolate class..sambutan mengalakan tau!! kalau nak buat kat jb, confirm i pergi punya!!  Ungku Bahiyah Tengku Yafisham

thanks cikgu nora dgn ilmu2 yg d ajarkan :) ..  Zarina Zakaria

kelas memasak yg paling diidamkan…  Sira Sain

class yg best,sifu yg best & muffin yg sedap…..tq nora  Rosita Ieta

Kak…aritu saya beli resepi ni kan…tadi baru je buat..memang best giler…resepi akak memang asli bukan tiruan he..he.  Noor Bety Hashim

ingat kenangan2 lalu…hehehe…thanks you sifu, saya dah maju ke depan.. (kelas cupcake & pastry tart)  Lina Delights

yessss at least kita taw basic… n tgeknik tue yg ptg… zue gie klas pun sb itu..ikutkan asas kek sama jer… tapi secret2 tue yg x taw (kelas cupcake)  Zue Mustafa

sedap sgt tart2 tu,manis pn mcm cikgu nya..  Zura Hassan Basri

kelas pastry tart yg mmg best sgt2……..  Zainab Saidin

HAHAHAHA SAJE SUKE2 UPGRADE KEMAHIRAN di ZaNora D’Shop,…(kelas roti)   Azizah A. Latif

terima kasih nora.. pizza yg sodap..(kelas roti)  Aspalila Hamzah

nora..akak dh buat blue berry cheese tart…emmmm..yummy…gemuk2…  Lina Delights

Best sangat kelas ni….MESRA (pastry tart)  Afzalina Adnan

Alhamdullilah berkat dari belajar almond london hari tu, tempahan dah mencecah 5000biji, tqvm (hari raya 2009)  SMS dari Munira